Ik ben Jimmy:

Vol met energie, gevuld met passie en gedreven om jouw luisteraar een mindblowing audio experience te geven zodat jij je kan focussen op de inhoud. Dat levert je rust, tijd en extreem enthousiaste klanten op.

Hoe het begon:

De geluiden in mijn hoofd wilde ik delen met anderen.

Nee, ik was niet aan het hallucineren 😉
Wat ik wel was? Overdonderd enthousiast!

Ik was acht jaar en voor het eerst in een muziekstudio en sindsdien lichtelijk verslaafd om mijn muzikale ideeën tot uiting te brengen.

Ik was op een behoorlijke zoektocht:

Op een gegeven moment had ik mijn eigen computer en kon ik middels software geluiden creëren: de mogelijkheden werden eindeloos.

Ik heb geleerd hoe ik de geluiden die ik in mijn hoofd heb kon maken, meerdere muzikale releases gehad waaronder m’n dubbel album in 2016 waarop ik heb gewerkt met verschillende artiesten en een aantal persoonlijke helden. Ik heb op de vetste podiums gestaan in zowel clubs als op festivals en heb ontzettend genoten van al die optredens.

Door te doen, kreeg ik andere inzichten:

Deze periode was fantastisch en heeft me enorm veel geleerd over hoe de muziekwereld in elkaar zit.  Ook over hoe deze wereld best wel oneerlijk kan zijn. En dit heeft me aan het denken gezet. Ik las veel boeken over zelfontwikkeling en kwam er zo stap voor stap achter hoe ik mijn leven verder wilde inrichten.

Ondernemen en audio. Dat was het! Op mijn voorwaarden. Werken met klanten die net zoveel passie hebben in hun vakgebied als ik in de mijne zodat ik met mijn creativiteit jouw audio naar het volgend beleving level tilt.

Dan is het voor mij een feestje om met audio bezig te zijn. Ik kan horen wat de bedoeling is van jouw audio. Ik snap welke impact jij wil maken en met de meest bijzondere effecten waar jij niks van snapt (en waarschijnlijk ook niks van wil snappen ;)) creëer ik die mindblowing audio-experience.

Kwaliteit is belangrijk. Het maakt of (letterlijk) kraakt de experience.

Alleen: jij wilt hélemaal niet met de techniek bezig zijn!

Maar je wilt wel fantastische kwaliteit bieden. Het maakt je audio direct waardevoller.

And that’s where I come in:

Strengthen your strengths: Dat is waar ik in geloof. Daarom ben ik audio-expert en doe jij waar jij goed in bent. Ik ontlast je van alle technische aspecten zodat jij;

Hoogwaardige kwalitatieve audio presentaties aan je luisteraars aanbiedt zonder je ooit nog druk te maken hoe je dat technisch allemaal gaat regelen.

Dat levert je niet alleen meer tevreden luisteraars op, maar ook tijd en hoop frustratie besparing.

Plus, alle ruimte in je hoofd.

Als je je niet hoeft te buigen over de techniek, heb je je volle aandacht bij de inhoud en daardoor wordt je audio nóg waardevoller.

Ik werk niet met iedereen.

  • Je bent professioneel, consistent en al gedurende tijd bezig met het maken van podcasts, meditaties of andere content waar audio essentieel is.
  • Je houdt van een informele en een persoonlijke samenwerking.
  • Je vindt het fijn om ontzorgd te worden en iemand naast je te hebben die écht met je meedenkt.
  • Je bent bereid om te investeren. Zowel qua geld als in een duurzame werkrelatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan via het contact formulier een vrijblijvende kennismaking call in.

Ik geef je eerlijk advies in welke audio-bewerking voor jou het meest passend is.